Ingat Logo PAN aje ciplak, rupanya logo BERSATU pun ciplak juga!Bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin semalam telah menyerahkan permohonan untuk mendaftar parti baharu kepada Pendaftar Pertubuhan (ROS). Nama parti baharu ialah Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) yang keahlianya terbuka kepada semua warganegara.

Medianya juga ditunjukkan logo parti baharu dengan singkatan BERSATU.Logo parti ini dilihar bersamaan dengan logo sebuah klinik di Kuala Lumpur yang menyediakan "providing a comprehensive range of non-surgical aesthetic procedures and advanced laser treatments" hanya perbezaannya dengan menambahkan stegma bunga raya aje.


Rupanya BERSATU macam PAN juga logonya dicipta dengan akal fikiran sendiri. Kalau ada persamaan itu adalah secara kebetulan. Namanya hampir sama dengan PERKASA juga secara kebetulan, macam logo PAN yang sama 100% dengan TV Imayam.


Berapa agaknya upah buat logo parti BERSATU?Share this article :
 

+ comments + 8 comments

Anonymous
August 13, 2016 at 8:23 AM

Tengok saja bendera Bangladesh & bendera Jepun sebiji/sama dengan bendera Parti Islam SeMalaysia (PIS).. cuma warna saja yang tak sama. Sebab tu ramai Bangla sokong PAScai @ PIS.

Anonymous
August 13, 2016 at 4:51 PM

PAS +IKATAN (PASIK). Jubah + Bowtie (JUBOW)

Anonymous
August 19, 2016 at 9:50 PM

Logo Parti Ajaran Songsang (PASpispus) dah jadi bapak CIPLAK. Sebiji macam syiah kepimpinan ularmak ayatullah yang tak boleh dikritik.
Harap PASpispus dapat buka cawangan di Bangladesh kerna logo/bendera pun sama.

Anonymous
August 19, 2016 at 9:58 PM

hoi hj hasan NANAR, kalau hang nak mengata pasai parti lain, tengok lah dulu parti lebai makan guni dedak, haji hati busuk, parti2 lain semua tak betui, yang betui parti yg menyalak2 seperti anjing menyalak babi di balik bukit.

Anonymous
August 20, 2016 at 8:31 AM

hj Hasan Onar ni memang bangang. Pasai logo parti pun dok kalut.Parti Auta SeMalaysia (PASpispus) sudah hebat dah offer NO tiket ke syorga.Sapaa nak masuk syorga kena jadi ahli PASpispus. No ahli tu nombor ke syorga. Lain kali ambik kopiah hj hasan onar @ sorban tontoni altontowi jadi logo parti.

Anonymous
August 22, 2016 at 3:31 PM

Pas Ikatan Gagasan Sejahtera
P I G S

Anonymous
August 28, 2016 at 2:03 PM

Lebai2/ularmak dari Parti Auta SeMalaysia /PAS akan fail saman Sarawak Report pada hari Selasa depan @ 30hb Ogos 2016 !

Anonymous
August 28, 2016 at 10:04 PM

PASpispus nak saman kat UK & guna khidmat lawyer kafer kaa..?
Patutnya lantik jer Hj Ha San Onar jadi lawyer buruk ..hi hii

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger