Selepas berbuka puasa boleh liwat ke? Ini kena tanya ulama parti AMANAH (PAN)


Kita sebelum ini dikecohkan oleh golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) apabila mereka mahu mengadakan perarakan untuk memberikan kesedaran mengenai isu lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) di Universiti Taylor, Petaling Jaya pada awal Jun lalu.


Perarakan ini batal kerana masyarakat menolak LGBT, lagi pun perarakan itu diadakan bulan puasa (Ramadan). Tak lama kemudian, mereka menukar strategik mereka mengadakan program berbuka puasa (IFTAR). Mungkin dia orang dapat idea daripada kerancakan puak AMANAH (PAN) dan DAP membuat majlis IFTAR di masjid dan surau. 

Menurut laporan portal Menara,my Pelangi Campaign yang diketuai Ketua Democratic Action Party Socialist Youth (DAPSY) Subang, saudara Numan Afifi, telah mengadakan satu majlis berbuka puasa di kalangan pendukung gerakan LGBT negara pada 10 Jun lalu.  

Mengikut maklumat  program buka puasa (IFTAR GAY) ini telah diadakan di pejabat peguam di Bangsar. Numan Afifi turut menyatakan rasa bangga dengan majlis Iftar Gay yang telah berjaya dijalankan.


Difahamkan, program berbuka puasa itu turut dihadiri mantan pengurus program Sisters in Islam, Suri Kempe, Dorian Wilde dan Nisha Ayub dari Justice For Sisters.


Lebai pening dengan mereka ini. Sekarang ini mereka sudah berani mendedahkan diri dan mengajur perkara yang sangat bertentang dengan agama seolah-olah untuk mempermainkan amalan agama.

Bayangkan geng lesbian, gay, biseksual dan transgender ni berpuasa dan mereka membuat IFTAR GAY! Jika orang Islam tidak dibenarkan bersetubuh semasa berpuasa dan selepas iftar mereka boleh melakukannya, apakah puak gay ini boleh liwat selepas iftar?

Mana ulama parti AMANAH (PAN) tolong lebai berikan pencerahan. DAP bos kamu tu dah buat hal lagi dengan agama Islam.



Kumpulan liberalisme agama menjadi makin melampau dan "naik toncang" kerana ada parti politik seperti AMANAH (PAN) yang menyokong mereka atas dasar kebebasan agama.

Malah ada pimpinan parti AMANAH (PAN) dengan jelas menyokong kumpulan LGBT dan Sister In Islam atas dasar untuk merais undi mereka.

Umat Islam menjadi keliru, resah dan kecewa kerana sikap sesetengah pimpinan Islam yang MENJUAL AGAMA sendiri atas sedikit kepentingan duniawi.

Ingatlah kisah Nabi Lut a.s. jika Allah menurunkan bala, bala ini tidak mengenai sesiapa semuanya akan dibinasakan. Oleh itu masyarakat Islam kena bendung penularan pegerakan LGBT dan juga mana-mana parti yang menyokong mereka demi menyelamatkan umat ini ditimpa bala.

Kenaikan harga barang, kemudaratan, berluasanya penyakit berjangkit, tiada pekerjaan juga merupakan bala kecil yang kian menimpa masyarakat Islam kerana mereka kini menjauhi agama mereka sendiri.

Apatah lagi ada parti-parti politik mendakwa partinya Islam tetapi mengkhianati perjuangan Islam. Ada juga gerakan Islam bersubahat sama dengan parti politik berkenaan atas tujuan tertentu.


IKRAM yang berada dalam AMANAH (PAN)  kini "mati pucuk" dalam isu ini, betul tak Dr Maszlee Malik?



Share this article :
 

+ comments + 10 comments

Anonymous
June 13, 2017 at 10:30 PM

Apakah gunanya puak LGBTQ berbuka puasa jika Allah dan RasulNya telah melaknat puak LGBTQ ? Puak LBGTQ secara terang-terangan berani melakukan dosa besar dan berbangga dengan dosa besar mereka ! Selepas berbuka puasa boleh liwat ke? Ini kena tanya ulama parti kuali dan sifu roket !

Puak LGBTQ lupa tentang kaum Nabi Lut telah dihapuskan oleh Allah kerana mereka mengamalkan LGBTQ !

Anonymous
June 13, 2017 at 10:40 PM

Soalan maut untuk puak LGBTQ:

Bolehkan puak LGBTQ beramal ibadat sambil melakukan dosa besar dan berbangga pula dengan dosa besar tersebut ? Ini ajaran siapa? Bapak Yahudi Zionis?

FAKTA: Puak LGBTQ adalah diantara penyumbang terbesar penyakit AIDs yang sedang membunuh manusia !

Anonymous
June 13, 2017 at 10:44 PM

Puak LGBTQ inilah di antara penyumbang terbesar penyakit AIDs yang sedang membunuh manusia ! Maka puak LGBTQ adalah pembunuh manusia !

Tuan guru parti kuali sedang menunggu 'fatwa' dari sifu roket !

Anonymous
June 14, 2017 at 4:52 AM

kalau hal meliwat ni,kena tanya bekas ketua ulama pas perlis,dia kan paling expert main jubo..kalau tak kerana perbicaraan di mahkamah tentu saja dia masih ketua ulamak..tapi kena ingat tau..kena taat ulamak...hehe

June 14, 2017 at 6:55 AM

Anonymous
June 14, 2017 at 4:52 AM
Macam mana dengan bakal PM ke-8?

Anonymous
June 14, 2017 at 8:43 AM

Sbb tu puak2 ni Allah benam dlm laut demi memastikan penyakit2 bawaan mereka juga pupus...
Tapi ada juga manusia zaman ini yg tidak mahu berfikir...segala tindakan hanya berasas logik akal sendiri yg merasakan sekelumit akalnya kurniaan Allah itu cukup pandai..

Anonymous
June 14, 2017 at 8:50 AM

Teori puak2 lgbt sgt mudah...
Masuk syurga dgn redha Allah..
Buktinya pelacur pun blh masuk syurga atas redha Allah..
Tapi mereka terlupa tindakan yg perlu utk mendapat redha Allah..
Nauzubillah...banyaknya fahaman berdasarkan logik akal sesat

Anonymous
June 14, 2017 at 8:54 AM

Pm ke 8???
Oooo..ini orang tolak hukum islam (tapi pura2 setuju)..
Tapi bila bila semua saluran gagal baru sibok nak guna hukum islam...

June 15, 2017 at 4:48 PM

Fitnah no1.... nasib baik baca sekali terus keluar..... ulamak katakan

June 15, 2017 at 4:48 PM

Fitnah no1.... nasib baik baca sekali terus keluar..... ulamak katakan

Post a Comment

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger