Orang Islam Sibuk Berpuasa DAP Sibuk Berbuka PuasaBadan Pemikir Penang Institute DAP di bawah Zairil dalam kajian terbarunya menunjukkan sokongan Melayu kepada DAP merosot teruk antara faktornya ialah serangan UMNO sebelum ini ditangkis terutama oleh PAS tidak berlaku lagi setelah PAS putus hubungan dengan DAP. Malah serangan UMNO menjadi makin parah kerana ada sesetengah ahli PAS menyebar luas serangan ini membuatkan imej sebenar DAP terbongkar.
DAP telah mengambil beberapa langkah untuk mengembalikan sokongan Melayu bagi persediaan PRU-14 antaranya ialah mendapatkan sokongan keahlian daripada tokoh Malayu seperti Pak Samad, Zaid Ibrahim dan lain-lain. Tapi usaha ini masih belum berjaya sepenuhnya.Manipulasi sokongan wanita muda Islam adalah antara strategi DAP untuk mendapat sokongan daripada wanita Islam yang biasanya terdiri daripada 3 kategori, tidak bertudung, bertudung biasa dan purdah (muslimat). Mereka yang dijadikan ikon DAP ini akan cuba menarik golongan sasar yang disebutkan di atas untuk menyokong DAP dalam PRU-14 nanti.


DAP akan buat apa sahaja untuk menunjukkan DAP bersikap lunak dengan Islam bukan anti-Islam. Mereka yang dicipta sebagai ikon DAP akan digambar sebagai sangat sempurna dan digelar Islam Progresif.Tapi jika anda tahu.... itu semua lakonan sahaja untuk menipu pengundi terutama pengundi Melayu yang bodoh maklumat!


DAP juga menjadikan Mejar Zaidi sebagai pegawai penerangan Ketua Menteri Pulau Pinang dan memberi fokus kepada orang Melayu dan menyediakan pelan untuk Melayu kembali sokong kepada DAP. DAP bijak dia gunakan peruntukkan Kerajaan Negeri atas jawatan kerajaan negeri bagi tujuan kepentingan DAP.

Semasa dilantik Mejar Zaidi adalah Pengarah Komunikasi Parti Amanah Negara (PAN), bahagian Kepala Batas sebelum dia keluar DAP dan menyerang PAN dalam surat terbuka (anda boleh baca di sini, di sini  dan di sini). Ini adalah projek serampang 2 mata, selain daripada tujuan di atas DAP juga nak menjadikan PAN sebagai macai mereka.

Mejar Zaidi baru dalam politik keberkesanannya tidak begitu memberangkan.


DAP terdesak untuk dapatkan sokongan Melayu, maka Saifudin Nasution dilantik menjadi penasihat strategik KM Lim Guan Eng. Macam mana boleh berlaku Setiausaha Agong PKR jadi "kuli" Setiausaha Agong DAP?? Kenapa Saifuddin Nasution boleh terima jawatan ini??

JAWAPANNYA IALAH DUIT (DEDAK)!!!

Lebai dah menulis mengenai Saifudin Nasution dulunya ahli PAS bila menghadapi masalah di beli oleh Anwar Ibrahim menjadi PEMUDA UMNO. Anda boleh baca di sini.

Lagi pun ada pergolakan dalam PKR. Saifudin tak ada jawatan penting dalam kerajaan Selangor. Dia tak ada banyak duit. Dalam PKR biasanya orang tak ada duit akan mati. Azmin akan 'membunuh' musuh politik. Jangan hairan Rafizi dan Saifudin mengacau kerajaan Selangor bukan sahaja menyerang PAS tetapi menggagalkan usaha Azmin bagi membunuh 'politik' Azmin. Kita lihat aje siapa yang TERKENA!!

Untuk bergerak cegas, terutama dengan jawatannya tak ada duit Saifudin akan mati kutu. Jadi dia sanggup bekerja untuk DAP kerana dedak DAP sangat besar. Sama juga dengan beberapa pimpinan PAN yang dapat beberapa jawatan DAP dengan gaji RM15-RM30k sebulan. Tak percaya tanyalah Mohamad Sabu, Mujahid Rawa dan beberapa orang lagi. Mereka lebih dulu bela agenda kristianisasi Hannah Yeoh berbanding dengan DAP sendiri. Kini mereka pembela dan menyerang dan membuat fitnah kepada Dr. Kamarul Azman yang membuat report polis berkenaan agenda kristianisasi DAP>

Saifudin Nasution dalam ceramahnya di Kelantan menyatakan sebaik sahaja dilantik menjadi penasihat strategik Lim Guan Eng dia pergi melawat Masjid-masjid dan surau-surau di seluruh Pulau Pinang, mengambil maklumat apa yang orang Islam tak suka kepada kerajaan PP dan DAP.

ANTARA STRATEGI DAP UNTUK MENUNJUKAN MEREKA BUKAN ANTI-ISLAM IALAH BERSAMA DENGAN ORANG ISLAM DALAM ACARA AGAMA MEREKA.Semalam orang Islam sibuk berpuasa, Saifudin Nasution yang menjadi macai DAP sibuk mengatur Lim Guan Eng berbuka puasa. Gambar-gambar Lim Guan Eng dan pimpinan DAP mesra orang Islam semasa berbuka akan menutup AGENDA KRISTIANISASI DAP. Maka Umat Islam di Malaysia sekali lagi tipu oleh bukan Islam dengan bantuan Melayu Islam yang bodoh.


Semalam juga Lim Kit Siang meluangkan masa untuk berbuka dengan tokoh bahasa (kira tokoh Melayu) berbuka puasa. Gambar ini akan menunjukkan betapa bersungguhnya DAP untuk bersama menjayakan agenda ISLAM!!

30 hari pimpinan DAP akan bersama masyarakat Islam untuk BERBUKA PUASA sehingga mereka terabai untuk menyembah Tuhan-tuhan mereka!!!


Bukan berbuka puasa sahaja, DAP (Sosialis Muda DAP (DAPSY) Pandan) juga buka gerai menjual di Medan Ramadan, Pandan, Selangor. Hebatkan Islam DAP!!
Dulu ada isu makan setalam dengan bukan mahram oleh puak-puak DAP. Kenapa tidak ada yang menegur dalam isu makan setalam wanita bukan mahram dikalangan lebai-lebai PAN? Ini pun kes Dedak!!Kalau sebelum ini UMNO membahagikan air zam-zam dan kurma, jangan hairan selepas tak sempat UMNO nak pancing undi, DAP dan buat. PAS sorrylah engkau tak ada duit. Mereka (DAP dan UMNO) ini DEDAKnya bukan kecil. Satu dapat sponsor anti-Islam luar negara dan satu lagi curi duit rakyat.


Isu hangat pendedahan Dr. Kamarul Azman Yusoff mengenai agenda Kristianinasi DAP merujuk kepada buku YB Hannah Yeoh Adun DAP yang bertajuk “Becoming Hannah” membuka minda sebahagian masyarakat Islam kepuraan DAP dalam menyertai program-program Islam dengan imej Islam. Gambar di atas menunjukkan Hannah Yeoh berbaju kurung selindang dalam masjid makan dalam talam. HEBAT PROPANGANDA DAP!!


Di atas adalah 30 imej bertudung Hannah Yeoh seorang evangelista tegar. Anda tahu apa dia evangelista tegar??


Hannah Yeoh adalah evangelista tegar yang begitu giat mendakwah untuk menyeru orang ramai masuk Kristian dan kita tahu bagi yang tegar mempercayai jika dia tidak dapat menarik orang masuk kristian sebelum dia mati dia akan mati MASUK NERAKA. Lebai rasa Hannah Yeoh tak nak masuk neraka, jadi dia akan berusaha untuk murtadkan orang Islam bagi memberikan jaminan dia masuk syurga!Untuk menipu orang Islam demi undi DAP akan buat apa sahaja. Lebai rasa engkau tak percaya pimpinan DAP ada berkat. Kalau tak takkan nak ada orang ISLAM PAN ambil berkat minta tolong pimpinan DAP cukur rambut anaknya untuk majlis AKIKAH!!

Mana tahu bila besar boleh jadi hebat macam pimpinan DAP. Ni Islam Progresif yang lebai rasa geng PAN sedang terap dalam kehidupan kita sebelum dan selepas tawan Putrajaya nanti bersama DAP.

ANDA BERFIKIR

Kenapa Lim Guan Eng dan pimpinan DAP sanggup untuk mengadakan majlis berbuka puasa dengan umat Islam. Sanggup duduk bersila, sanggup makan dengan tangan. SANGGUP MAKAN DALAM TALAM, sedangkan ada orang Islam sendiri tak sanggup makan dalam talam!!

INI JAWAPANNYA

Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah kamu mengambil musuhKu dan musuh kamu menjadi teman rapat, dengan cara kamu sampaikan kepada mereka (berita-berita rahsia orang-orang mukmin) dengan sebab hubungan baik dan kasih mesra yang ada di antara kamu dengan mereka, sedang mereka telah kufur ingkar terhadap kebenaran (Islam) yang sampai kepada kamu; mereka pula telah mengeluarkan Rasulullah (s.a.w) dan juga mengeluarkan kamu (dari Tanah Suci Makkah) disebabkan kamu beriman kepada Allah Tuhan kamu. (Janganlah kamu berbuat demikian) jika betul kamu keluar untuk berjihad pada jalanKu dan untuk mencari keredaanKu. (Tidak ada sebarang faedahnya) kamu mengadakan hubungan kasih mesra dengan mereka secara rahsia, sedang Aku amat mengetahui akan apa yang kamu rahsiakan dan apa yang kamu zahirkan. Dan (ingatlah), sesiapa di antara kamu yang melakukan perkara yang demikian, maka sesungguhnya telah sesatlah ia dari jalan yang betul.

 Jika mereka dapat menguasai kamu, nescaya mereka menjadi musuh yang membahayakan kamu, dan mereka akan membebaskan tangan mereka dan lidah mereka terhadap kamu dengan kejahatan, serta mereka suka kalaulah kamu juga menjadi kafir (seperti mereka). - Al-Mumtań•anah:1-2
Share this article :
 

+ comments + 7 comments

Anonymous
May 28, 2017 at 12:55 PM

Lebai dok berkawan ngn lebai ja di pondok..petang2 main sepak raga bulat.apa yg dia reti pasal muamalqt

Anonymous
May 29, 2017 at 7:00 AM

MCA, Gerakan buat yang sama makruh la pulak hukumnya ye. Parti tembikai = Munafik mughallazah

May 29, 2017 at 9:40 AM

Apa salahnya. Tak jadi masaalah pun

Anonymous
May 29, 2017 at 9:58 AM

Bila makan dedak, Cybertropper pandap Hilang akal, hilang agama dan Fitnah jadi mainan mereka !

May 30, 2017 at 12:30 AM

Kalau diikutkan hukum, haram share makanan dgn non muslim maksud kongsi makan atau minum dlm bekas yg sama.. boleh buka kitab Bahrul Mazi..

May 31, 2017 at 4:02 PM

Perlembagaan DAP tiada 1 perkataan ISLAM pun. Jadi boleh buat apa saje yg ada difikiran. Tanpa islam, mana ada halal haram. Tanpa ada sempadan. Janji orang suka.
Kita faham SEMUA orang suka duit. Duit boleh menyatu padukan manusia.
ISLAM banyak pantang larang, hukum hakam. Banyak tak boleh daripada boleh. DUIT, semua boleh.

Anonymous
June 3, 2017 at 2:36 PM

Jangan percaya dgn Dap. Banyak muslihat yg tersirat. Melayu Islam yg tak cerdik akan terjerat.

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger