Dulu Siapa Tak Kenal Dia Ni Kaki Bohong, Tapi Cakap Dia Dah Jadi Benar.. Boleh Percaya Ke??Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad mendakwa PAS cuba melamar Umno kerana ia memerlukan sokongan selepas ditinggalkan keseorangan. Beliau mendakwa PAS tidak akan mengkritik Najib kerana sebagai sebuah parti yang keseorangan tanpa ada sokongan, ia perlu mendapatkan bantuan Najib.

"Bantuan dalam bentuk apa, saya tak tahu," kata Dr Mahathir dalam sidang media selepas menyampaikan ucaptama di forum anjuran DAP di Sekinchan.

Sebelum ini Mahathir ini pernah menipu mengatakan tidak mustahil untuk Pas menarik diri daripada bertanding dalam pilihan raya kecil (PRK) 18 Jun ini jika berlaku pertandingan dua penjuru memandangkan hubungan baik antara Presiden Pas Datuk Seri Abdul Hadi Awang dengan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak, kata bekas Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad.

Dulu setiap perkataannya tak pernah betul. Dia juga mengatakan Anwar Ibrhim liwat, ada langgan perempuan seks dan menjual maklumat kepada luar. Tapi hanya sekandal seks aje dibawa ke mahkamah.Itu baru satu isu. Ada berpuluh-puluh isu, Tun Mahathir berbohong.

Hari ini cakap Mahathir semuanya jadi benar kerana dia serang Najib. Dia seolah-olah sudah suci dan ulama besar yang semua cakapnya adalah benar dan dipercayai.


Pakatan Harapan dah jadi dia ini HERO.

Pernahkan Tun Mahathir bertaubat mengaku kesilapan lalu? Tapi sekarang ramai orang dah jadi pendokong 'mahazalim' ini kerana politik sempit mencari kemenangan bukan kebenaran. Bukan mencari keredhaan Allah.

Boleh Percaya ke??

Share this article :
 

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger