DAP Mengesahkan Undi PAN = Undi DAP, Nak Cakap Apa lagi?Sebelum ini pimpinan parti PAN @ AMANAH cukup marah dengan kenyataan jika undi parti PAN = dengan Undi parti DAP.

Mereka menyelar kenyataan yang dibuat oleh Cikgu Pa, Pengerusi Lajnah Pilihanraya PAS. Tapi hari ini apabila DAP mengantikan billboard barunya dengan menyeru masyarakat Cina untuk membantu AMANAH bagi memberikan sokongan kuat kepada DAP.

DAP telah menggunakan strategi rayuan penyokong di kubu kuatnya bagi memastikan masyarakat Cina mengundi calon parti PAN.

Habis puak PAN dan pendokong tegarnya nak cakap apa lagi?


Share this article :
 

+ comments + 5 comments

Anonymous
June 11, 2016 at 4:20 PM

Pak haji, cerdikla sikit berpolitik, mereka itu satu gabungan memanglah undi Amanah, sama dengan undi DAP dan PKR. Sama juga klau apa2 kebaikan kerajaan selangor buat yg dapat pujian ialah pas, dap dan pkr sebab mereka dalam satu gabungan....

June 11, 2016 at 8:38 PM

@Anon 4:20 masalahnya skrg bila pas ckp undi pan= undi dap marah plak. Siapa yg x cerdik

Anonymous
June 12, 2016 at 8:52 AM

memang lah undi amanah = dap= pkr undi tersebut memperkuatkan lagi antara satu sama lain. sebab pekatan harapam hamya lawan bn. undi pas pulak memenangkan bn sebab pas tetap akan kalah. tak tahulah pulak kalau kali ini buat sejarah baru. tapi setakat ini kawasan bercampur pas tak pernah menang bersendirian.

June 14, 2016 at 12:22 AM

betul tu la Anonymous mereka satu pasukan tapi tahukan kamu Siapa DAP gekarang. kita ingat Karpal Singh seorang yang tak setuju dan anti Islam dan apabila dia mati senanglah sikit nak laksana Islam rupana bersepah lagi bencikan Islam. Tepat tindakan PAS memutuskan tahaluf siasi dengan DAP . Puak yang mengatakan PAS silap adalah puah yang tidak mempunyi maruah Islam

June 14, 2016 at 12:28 AM

Bukan masaalah kuat memperkuatkan antara satu sama lain. Ini maruah Islam. Adakah islam cipta manusia atau buatan keluarga kita orang melayu atau orang arab. Islam dari Allah yan Maha Kuasa sebarang tindak tanduk yang mengugat Islam perlu ditentang habis-habis. Rasullah menghalau Yahudi dari Madinah kerana mengkhianati Islam.

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger