Mana nak letak muka Salahudin, Husam & Mahfuz, Jaja Tandatangan Palsu?Ada yang mengkritik apabila PAS membuat keputusan tidak bersama dengan Deklarasi Rakyat tajaan Tun Mahathir. PAS bukan tak setuju dengan item dalam Deklarasi Rakyat tapi PAS tak percaya dengan si Mahathir yang 22 tahun mengkhianati rakyat.

Benar kata AlMarhum Ustaz Fahdil semua kerosakan Malaysia adalah berpunca daripada Tun Mahathir sehingga beliau berdoa agar Mahathir panjang umor untuk lihat kerosakan yang dilakukannya.

Tapi bagi Husam kononnya ingin mati dalam PAS, PAS buat keputusan yang silap dia jaja PAS tak betul kerana tak bersama dengan Mahathir.

Yang Jenis tak tahu hujung ketepi dalam PAS, si Mahfuz pula sama. Kalau PAS kata jangan dia akan buat, Kalau PAS kata buat dia tak buat. Dia ahli PAS tapi jiwa PAN. Ini pun kritikan PAS dan nak ikut Mahathir. Dia tak kisah Mahathir penjarakan dia dulu.

Si Salahudin ini pun sama. Dulu bukan main hebat cakap PAS ini parti yang Allah jaga, sesiapa yang ada kepentingan dalam PAS akan diuji dan akan tersingkir. Akhirnya Allah uji dia, dia pun lingkup juga. Dia PAN memang kutuk dan sindir kuat PAS pasal tak bersama Deklarasi.

Akhir ketiga-tiganya ternganga di kelentong oleh Mahathir.
Memang jenis Melayu mudah lupa. Percaya Mahathir yang Melayu entah bukan!

Akhirnya Mahathir mengakui setelah diasak wujud kes beberapa tandatangan berlainan yang dimiliki oleh seorang pengguna MyKad dalam deklarasi itu.

Pada 30 Mei lalu, setiausaha sekretariat itu Datuk Kamaruddin Jaafar berkata, sejumlah 253,505 tandatangan telah dikeluarkan kerana pertindihan dan tidak lengkap.

Sekarang baru kita nampak PAS cerdik
dan siapa bodoh??


Share this article :
 

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger