Syed Saddiq Terkejut, 83% Sokong Hudud Poll di TwitternyaSiapa tak kenal pendebat terbaik Asia, Syed Saddiq Abdul Rahman antara orang yang paling kuat mengkritik PAS dan undang-undang Hudud yang diperjuangkan oleh PAS.

Mereka yang berfikiran liberal selalu mempersoalkan akan undang-undang hudud.

Dia ni buat poll pada twitter dengan harapan untuk dapat statistik rakyat Malaysia tolak hudud. Tapi daripada 22,304 orang yang menyertai tinjauan selama satu minggu itu, 83% mengundi “Ya” untuk hudud dilaksanakan.

Kan tension.

Syed Saddiq rupanya masih lembab untuk berfikir bahawa Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang membentangkan usul Rang Undang-Undang Persendirian iaitu Rang Undang-Undang Mahkamah Syariah (Bidang Kuasa Jenayah) (Pindaan) 2016 di Dewan Rakyat adalah kehendak UMNO.

Bayangkan kedudukan usul no 15 boleh naik jadi no. 1. Itu semua arahan Najib dan Zahid.

Orang Jahat, kaki rasuah macam Najib pun tahu pripentingnya undang-undang syariah.

Yang masih jahil puak PAN @ AMANAH kerana kepala dan minda sudah  dikontrol oleh DAP hingga l;upa agama sendiri.Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
March 6, 2017 at 10:39 PM

http://dailykampus.com/2017/02/26/tak-betul-pemimpin-pas-dibeli-syed-saddiq/

“Sebelum jumpa beliau (Ahmad Fadhli Shaari), saya ada banyak pandangan negatif (terhadap PAS), saya tak tipu. Ada banyak kawan-kawan saya kata wakil dari PAS akan pertahan UMNO dalam forum tersebut, lawan DAP dan AMANAH. Apabila berucap (dalam forum tersebut) tak pernah terlintas sekali pun beliau nak pertahan UMNO, bahkan beliau lebih lantang mengkritik UMNO daripada apa yang saya katakan” “Jadi tak betul kalau ada pihak yang katakan sesetengah pimpinan PAS telah dibeli ataupun menjual maruah mereka(kepada UMNO)”.

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger