Patutlah Presiden PAS Kena Saman Bekas Peguamnya Bodoh!Masih ingat Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang diperintahkan mahkamah membayar ganti rugi sebanyak RM2 juta kepada bekas calon PKR Dun Bukit Besi, Mohd Shamsul Mat Amin, berhubung kes saman fitnah.

Perintah penghakiman ingkar itu dikeluarkan, selepas Abdul Hadi gagal memasukkan kehadiran bagi menjawab saman yang difailkan terhadapnya.

Kena saman kerana tidak jawab perintah mahkamah. Peguam Presiden PAS semasa itu adalah Asmuni Awi sekarang ini Pengerusi Parti PAN @ AMANAH Perak.

Aku tak nak tuduh si Asmuni bersubahat dengan PKR untuk jatuhkan Hadi dan geng ulama sebab aku tak ada bukti sekadar syak aje. Kalau tidak bersubahat boleh jadi dia bodoh tak jawab pertuduhan yang sepatutnya boleh selesai begitu mudah. Kan pelik!!

Semasa di Asmuni keluarkan kenyataan kenapa PAS serang pembangkang dalam PRK Kuala Selangor.

Bangang betul, habis yang engkau pergi masuk bertanding buat apa. Kalau engkau tak kena serang lebih baik engkau pergi tidur.

Kedua aku juga pelik dia marang PAS serang parti PAN yang engkau dengan DAP buat billboard serang PAS tak apa. Perangai engkau pun macam UMNO juga.

Betul ke?? Parti PAN ni parti golongan profesional dalam PAS? Aku rasa bodoh semacam aje!

Share this article :
 

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger