Jika PAN mendapat undi lebih baik daripada PAS, kita akan raikan dengan Carlberg, Tiger dan Guinness StoutDAP bersungguh-sungguh dalam Pilihanraya kecil kali ini kerana ini seolah-olah mereka yang bertanding. Semua pimpinan DAP turun dan bekerja kuat lebih berbanding semasa Pakatan Rakyat dulu.

Mereka sanggup pakai baju oren setiap masa. Itu suatu yang sangat luar biasa. Bagi mereka yang berfikir mendalam pasti tahu apa sebenarnya DAP nak daripada parti PAN @ AMANAH ini.

Jocelyn Tan dalam kolumnya di The Star pada hari Khamis, 9 Jun 2016 adala menulis berkeanaan dengan kenyataan Ng Sue Lim. Menurutnya dalam satu ceramah, Ng menyatakan "Jika AMANAH mendapat undi lebih baik daripada PAS, kita akan raikan dengan Carlberg, Tiger dan Guinness Stout" 
Dulu kita pernah dengar cerita yang didedahkan oleh Fathi Aris bahawa Malaysiakini meraikan kejatuhan kerajaan PAS di Terengganu dengan berpesta arak. Pelikkan Malaysiakini satu portal yang menentang kerajaan dan pro-pembangkang boleh merayakan kerjayaan kejatuhan kerajaan PAS Terengganu tidak alain mereka ingin membunuh karier Presiden PAS Abdul Hadi Awang.

Jadi tak hairan kalau Malaysiakini hari-hari menyerang PAS dengan pelbagai berita yang dimanipulasikan.

Kenapa DAP nak undi PAN @ AMANAH lebih daripada PAS. Mereka bukan nak memang pun!! Mereka hanya nak lenyapkan PAS.

PAN @ AMANAH hanya kuda tunggangan sahaja. PAN @ AMANAH akan jadi parti yang diperkudakan untuk mendapat sokongan Melayu dan Islam.

Semoga Allah berikan kesedaran kepada ahli PAN @ AMANAH terutamanya puak IKRAM yang makin tersasar daripada perjuangan Islam sebenar.


Share this article :
 

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger