Masih Ingat Hatta Ramli Yang Bakar Kereta Sendiri?Dulu ita dikejutkan semasa dekat pemilihan Muktamar PAS kereta Dr Hatta Ramlee di bakar. Yang pelik dibakar hanya depan sikit dekat tayar. Taklah terbakar keseluruhan. Hari ini kita juga dikejutkan dengan seorang ahli perniaga ditembak dengan 6 das semasa memandu Villfire semuanya kena pada tubuh ahli dan polis mengklarifikasi bahawa dia ditembak oleh penembak profesional.

Akhirnya ramai membuat keputusan bahawa kereta ini mungkin dibakar sendiri berdasarkan Dr Hatta Ramlee adalah ketua Saraf PAS.

Hari ini Hatta Ramlee bersama parti PAN. Dia juga memenggang pos yang sama.
Hari ini PAN nak main isu lapok dengan mereka cipta cerita untuk mencari simpati kononnya calonnya difitnah kemalangan. Mereka mencipta persepsi buruk kepada musuh.

Setiausaha Amanah Negeri Selangor, Ar. Kamarul Hisham Yeop Hashim menafikan penyebaran mesej melalui aplikasi WhatsApp itu dan menganggapnya sebagai satu tindakan berniat jahat.

"Calon baru sahaja berbuka puasa bersama petugas Amanah di Parit 13, Sungai Nibong dan kini dalam perjalanan ke dua ceramah di Sekinchan," katanya.

Petang tadi, satu mesej melalui aplikasi WhatsApp tersebar dengan menyatakan bahawa kereta yang membawa calon Amanah telah terlibat dalam kemalangan di Persimpangan Parit 12, Sekinchan pada jam 6.46 petang sewaktu pulang dari berkempen.

Selain itu, mesej WhatsApp berkenaan turut memaklumkan bahawa Azhar bersama tiga orang petugas telah dibawa ke Hospital Sungai Besar untuk mendapat rawatan.

Aku percaya masej ini hanya REKAAN PARTI PAN dari Unit Saraf mereka sahaja tak lebih daripada itu.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

June 17, 2016 at 12:33 AM

betul tuan tipu daya adalah kerja mereka hehehehe

Post a Comment

Blog Archive

 
Copyright © 2011. Hassan Omar - All Rights Reserved

Distributed By Free Blogger Templates | Lyrics | Songs.pk | Download Ringtones | HD Wallpapers For Mobile

Proudly powered by Blogger